Ailenize veya Arkadaş Grubunuza Özel Seyahatler

Ailenize veya Arkadaş Grubunuza Özel Seyahatler

Kendi kendimiz gezelim, biz kendi grubumuz ile gezelim, grup seyahatlerinden hoşlanmıyoruz, kendi programımız kendimiz yapalım gibi her türlü isteklerinize cevap vermek üzere buradayız. 

Amerika’da firmamız aracılığıyla 3 şekilde gezebilirsiniz. 

  1. Düzenlediğimiz paket turlara katılabilirsiniz. 
  2. Düzenlediğimiz paket turlara istediğiniz tarihte, size özel olarak düzenletebilirsiniz. 
  3. Tamamen size özel bir seyahat planlayabiliriz. 

1) Düzenlediğimiz paket turlara katılabilirsiniz. İster bizden ister bizim turlarımızı satan herhangi bir acenteden satın alabilir, tecrübeli rehberlerimiz ile Amerika’yı detaylı bir şekilde gezebilirsiniz. 

2)  Düzenlediğimiz paket turlara istediğiniz tarihte, size özel olarak düzenletebilir ve katılabilirsiniz.
Düzenlediğimiz turlar hoşunuza gitti ama bir grupla hareket etmek istemiyorsanız bu turu size özel hazırlayabiliriz. Kişi sayınıza göre sizin için uygun araçlar ve yine size özel tecrübeli rehberlerimiz ile programı kendi istediğiniz şart ve düzende yapabiliriz. 

Bu turun en önemli avantajı programı beraber belirleyeceğimiz için gitmek istemediğiniz turlar programda yer almayacak aksine sizin istek ve beğenilerinize göre yerler belirlenecektir. Örneğin siz alışveriş sevmiyor ve sanatla ilgileniyorsanız, programınıza müzeleri, sanat galerilerini ekleyebilir. Doğa seviyorsanız Ulusal parklar, yürüyüşler veya bisiklet gezileri koyabiliriz. Önceliğimiz alışveriş ise Outlet’ler veya Mall’lar sizleri bekliyor olacak. Otobüs kalkacak, süremiz … kadar derdi de olmayacak. 

Bize özel olacağı için fiyatlar nasıl olacak?  
Eğer kişi sayınız 6 kişiden fazla ise Türk Hava Yolları ile yapmış olduğumuz anlaşmalardan dolayı Biletlerde size avantaj sağlayacağız. 

Yapacağınız turlar önceden belli olacağı için tur fiyatınıza dahil olacak ve normalde ekstra tur olarak belirtilen fiyatlar daha makul olacak.

Tabi ki tur ücreti normal turlarımızdan biraz daha yüksek olacaktır keza araç ve rehber maliyetleri 14 kişi yerine sizin grubun seyyah sayısına bölünecek. 

Kendimiz yapsak daha ucuz olur mu?  
Tabiki olur. Sonuçta kendiniz yapıyorsunuz. 

Burada biz tecrübelerimiz ışığında sizlere iki soru yönelteceğiz. 

Birincisi; Uğraştınız, bir sürü blog okudunuz, video seyrettiniz ve en iyisini düşünerek rezervasyon sitelerinden herşey ayarladınız. Orada bir sorun yaşadığınızda muhatabınıza kaç dakikada ulaşacaksınız? Kaç saatte cevap alabileceksiniz? Ya da acaba cevap alabilecek misiniz? Gezdiğiniz yerlere ne kadar hakimsiniz? 

İkincisi; Sizin adınıza birilerinin düşünmesi, doğru yerlerin doğru zamanda gezilmesi, orada yıllardır yaşayan ve nereye gidilmesini bilen, defalarca deneyimlemiş biri ile gezmeyi tercih edip etmeyeceğiniz. Eğer bu lüks için bütçeniz var ise hayatınızı kolaylaştırın deriz. 

Biz TourToAmerica olarak Amerika ve İstanbul'daki ofislerimiz ve rehber kadromuz ile sizlere en iyi seçenekleri sunmak için bekliyoruz. 

Blog

Recent Blog Posts

San Francisco Hidden Places

19 Feb 2024

San Francisco Hidden Places

San Francisco is known for its many famous tourist destinations, but you might also want to discover some lesser-known yet interesting and hidden places.

Hakan Aksungur

493

Here are some interesting but less-known places in Washington, D.C

19 Feb 2024

Here are some interesting but less-known places in Washington, D.C

Washington, D.C. is the capital of the United States and holds historical significance. While the city is known for its famous monuments, museums, and historical sites, there are also some lesser-known tourist spots waiting to be explored.

Hakan Aksungur

112

Some lesser-known but interesting places in Miami

19 Feb 2024

Some lesser-known but interesting places in Miami

Miami, Florida is known for its beautiful beaches, vibrant art and culture scenes, colorful neighborhoods, and energetic nightlife. However, there are also hidden tourist spots in Miami waiting to be explored.

Hakan Aksungur

125

PartnerOPERATORS